197 commentaren van in totaal 197 beoordelingen
Service
Inge Heezius (Dronten)
18/04/2019
9

Goede service en zeer vriendelijke mensen die weten waarover ze het hebben, eerlijke voorlichting over de werkzaamheden om wel of niet uit te voeren.

Service
Nico B (Dronten)
21/02/2019
9

Vriendelijk mensen, snel en duidelijke hulp, uitleg en uitvoering van het gewenste.

Service
Dhr. M.C.Taal (Dronten)
20/02/2019
9

Betrouwbaar,duidelijk. Je weet waar je aan toe bent.

Service
Jasper bakker (Almere)
06/02/2019
8

Na een onderhoudsbeurt tot de volgende beurt geen problemen gehad tussentijds!

Service
Gerard L. Stoots (Dronten)
01/02/2019
9

Prettige mensen om zaken mee te doen. Komen hun afspraken na!

Service
Harm Bos (Biddinghuizen)
01/02/2019
9

het is naar mijn smaak prima

Service
Arent Bruil (Dronten)
18/01/2019
10

Een zeer goede en eerlijke auto autohandelaar en al jaren bekend in Dronten

Service
Mevr. M. Alting Brooijmans (Biddinghuizen )
09/01/2019
10

het is een bedrijf waar mensen werken die hun vak verstaan. Vriendelijk beleefd en meedenken.

Service
Femie Nusmeier (Kampen)
04/01/2019
10

vakkundig personeelerg vriendelijk en behulpzaam

Service
Mw. Pit
04/01/2019
10

Goede service, meedenken, altijd bereid tot hulp.

Service
Evers (Dronten)
21/12/2018
9

altijd prima,vriendelijk en goede service

Service
Joop Weij (Aardenburg)
21/12/2018
10

Persoonlijk contact, kleinschalige garage hetgeen vandaag de dag een belangrijk pluspunt is.

Service
TM Hetsen (Dronten)
21/12/2018
10

Het zijn fijne mensen en je wordt er altijd goed geholpen.

Service
G.Spriensma-Wierenga
07/12/2018
8

Dit is voor mij genoeg, het wordt nooit een tien want een ieder heeft een andere bril op.

Service
Janneke Regelink (Ens)
05/12/2018
10

Na plotselinge autopech werd ik zeer snel en netjes geholpen, ondanks dat ik nooit eerder bij deze dealer was geweest. Ik kreeg gelijk een noodauto mee en mijn auto werd snel gerepareerd. Prettige mensen die met je meedenken. Ik heb een heel goed gevoel overgehouden aan de Toyota dealer in Dronten en kom daar graag terug voor het volgende onderhoud (wat hopelijk pas weer over een jaar is) :)

Service
Hein Blankers (Dronten)
30/11/2018
8

Goede betrouwbare dealer met vast personeel.

Service
Paul Mentink (Dronten)
30/11/2018
9

Klantvriendelijk en service staan hoog in het vaandel.

Service
Bert Kwakkel (Dronten)
29/11/2018
10

De medewerkers zijn vakkundig, vriendelijk en betrouwbaar. De werkzaamheden worden goed uitgevoerd en je staat nooit voor verrassingen.

Service
Dhr. Van der Vloed (Dronten)
23/11/2018
9

Vriendelijk, hulpvaardig en eerlijk in hun adviezen.

Service
Dhr. WJ Post (Kampen)
23/11/2018
9

Ben daar voor de eerste keer geweest dus kan alleen daarover oordelen. En dat was prima.

Service
Dhr W van Dravik (Dronten)
09/11/2018
8

Omdat het goed bevalt. Het is de eerste keer dat we een Toyota hebben en er geen spijt van hebben.

Service
Ë. Korteweg. (Dronten. )
09/11/2018
8

De persoonlijke benadering is altijd plezierig. Mensen doen hun best om je bij calamiteiten zo snel mogelijk te helpen. Als een onderdeel vervangen moet worden wordt soms ook gekeken of er een 2e hands, nog prima, onderdeel in gezet kan worden. Bij APK keuring vaak een leenauto of een fiets. Alles in overleg en dat is plezierig! Ik heb niet de indruk dat we onnodig op kosten worden gejaagd. Heel schappelijk.

Service
Marja Verweijen (Dronten )
09/11/2018
10

Zie eerste verhaal. Niets meer aan toe te voegen.

Service
R Hilbink
09/11/2018
9

Afspraken nakomen. Voldoende onderhandelingsruimte bij aanschaf. Oplossing gericht.

Service
Jan klaassen (Elburg )
02/11/2018
10

Goede service. Komen afspraken na.

Service
Martin Duijkers (Dronten)
29/10/2018
10

Het is een zeer goede garage met betrouwbaar en deskundig personeel. Ze doen wat ze beloven. Ik kom er al 25 jaar met grote tevredenheid!

Service
Ton Oosterwijk (Dronten)
29/10/2018
10

Al jaren goede service.

Service
Hr. T.A. Stepanian (Dronten)
17/10/2018
8

1. Een nieuwe auto die pas 11000 km. op de teller heeft mag niet €200 kosten voor een eerste beurt! Of het een Budget of Standard beurt, m.i. hoort een eerste beurt met zo’n lage km. stand op de teller aanzienlijk goedkoper te zijn. 2. Airco filter die onaangenaam ruikt, hoort vernieuwd te worden; ‘reinigen’ lijkt me niet helemaal de juiste oplossing.3. Bij het remmen, van het begin af aan de auto schoot iets meer naar rechts; er is mij bij aflevering na deze beurt verteld dat de rem ook was ‘gereinigd’ ! Klonk een beetje vreemd in de oren! Is dat werkelijk DE manier om probleem op te lossen!

Service
Martin Duijkers (Dronten)
05/10/2018
10

Zeer vriendelijk, deskundig personeel en ze komen hun afspraken altijd na!

Service
J. Woning (Kampen)
05/09/2018
10

Goede, vriendelijke en correcte behandeling

Verkoop
Ekkel- Mecheci (Swifterbant)
22/08/2018
10

Goede duidelijke service, zich aan de afspraken houden, betrouwbare garage. Al jaren klant van deze garage, zou geen andere garage wensen. Perfect! Mijn complimenten! Ga zo door!

Service
Dhr. D.R. Schokkenbroek (Swifterbant)
20/08/2018
9

Ik kan niets anders zeggen dan dat we tot nu toe erg tevreden zijn. we worden altijd netjes geholpen, en is er toch een probleem dan word er goed mee gedacht naar een oplossing.ook kom je niet voor verassingen te staan want er word van te voren eerlijk besproken wat je te verwachten staat.als je eerlijkheid en betrouwbaarheid en goede klantenservice belangrijk vind dan raad ik deze dealer zeker aan!

Service
John Jansen (Dronten)
15/08/2018
10

erg goede service!

Service
Geert Schaaij (Dronten)
08/08/2018
10

Topservice, betrouwbaar en eerlijk, medewerkers denken mee

Service
Siebren Hofstra (Kampen )
08/08/2018
8

Het is fijn zaken doen, lekker amicaal en dan voel ik mij prettig afspraak is afspraak

Service
Gerko kruiger (Dronten)
25/07/2018
10

Het is gewoon een goede garage

Service
Mevr. A Peters (Dronten)
25/07/2018
8

Vriendelijk en bekwaam personeel, correct behandeld, communicatie verloopt goed, afspraken worden na gekomen, als ze geen antwoord op vragen hebben word dit uit gezocht en word je volgens afspraak telefonisch terug gebeld, altijd fiets of auto beschikbaar bij reparaties

Verkoop
Martien Opschoor (Dronten)
24/07/2018
10

Omdat ik altijd naar tevredenheid wordt geholpen zowel met vragen als met onderhoud en bij de receptie ook de verkoper speelt daar een belangrijke rol in.

Service
W.Teseling (Elburg)
18/07/2018
10

Aankoop bij nw auto wordt geen druk opgelegd en kan men rustig over nadenken.Ook wordt er zeer goed meegebracht óver een evt.nw aankoop.

Service
Dhr.M.C.Taal (Dronten)
11/07/2018
9

Ik ervaar Toyota Schaap locatie Dronten als betrouwbaar, vakkundig en duidelijk.

Service
Ferry Vree (Dronten)
11/07/2018
9

Een fijn bedrijf waar wij al jaren komen. Je wordt er altijd vriendelijk te woord gestaan en men neemt de tijd voor je.

Service
Mevr. J. Meulstee
09/07/2018
10

prettig geholpen met een goede uitleg over de auto en faktuur.

Service
Piet.van.Loveren (Biddinghuizen)
09/07/2018
8

De monteurs zijn goed in hun werk maar kunnen niet alles tegelijk doen hebben ook maar een paar handen

Service
Jan Zwanepol
13/06/2018
10

DeskundigheidVriendelijkheidEerlijkheid.DuidelijkheidGewoon prima.

Service
Luuk Hagting (Swifterbant)
24/05/2018
10

Het personeel kent je persoonlijk.Afspraken worden altijd nagekomen.Afspraken zijn telefonisch of per mail te maken.Het personeel is vriendelijk, alert en gastvrij. Ze helpen je meteen als je aan de balie komt.De koffie is heerlijk.Het is vooraf duidelijk wat de kosten zijn van een reparatie. Goede service bij de reguliere onderhoudsbeurten. Schadeherstel wordt keurig opgelost door de garage met gebruik van vervangend vervoer.

Service
Bert Kwakkel (Dronten)
16/05/2018
10

Prima service, vakbekwaam en vriendelijk personeel, goede adviezen.

Service
Albert Mol
04/05/2018
9

Ik ben hier uitstekend geholpen. Deskundig en vriendelijk personeel.

Service
dj bruggink (dronten)
02/05/2018
10

als er iets is word ik altijd snel en correct behandelt

Service
J.de Boer (Dronten)
25/04/2018
10

Al vele jaren klant en het voelt vertrouwd wanneer ik mijn auto daar laat onderhouden door de bekwame medewerkers. Voor de klant is er altijd een vriendelijk woord .

Service
H. van Til
18/04/2018
9

Wordt altijd goed geholpen en geïnformeerd.

Service
Hein Blankers (Dronten)
18/04/2018
8

Persoonlijke benadering. Deskundig personeel

Service
Hans Engelvaart (Dronten)
12/04/2018
9

Correcte behandeling vriendelijk en werkzaamheden goed uitgevoerd

Service
Inge Maaskant -Heezius (Dronten)
05/04/2018
9

fijne dealer denken met je mee en zijn zeer vriendelijk

Service
Van Rijs (Dronten)
26/03/2018
9

Vriendelijk,vakkundig.

Service
Yvonne (Dronten )
07/03/2018
9

Vriendelijk en kundig personeel, die weten waar ze over spreken.

Service
J.Schoon (Dronten)
26/01/2018
7

Dat vind ik een redelijke beoordeling en heb helemaal geen bijzonders opgemerkt dat buitengewoon was.

Service
Dhr. F. Winthorst (Dronten)
23/01/2018
8

We zijn tevreden over de dealer, maar de prijs voor een ruitersproeier pompje vervangen is belachelijk.

Service
A harpe (Dronten)
04/01/2018
8

Correcte afhandeling

Service
Anoniem
03/01/2018
9

De werkzaamheden worden vakkundig en correct uitgevoerd.

Service
De hr.Maarten C.Taal (Dronten)
27/12/2017
10

Deze dealer zegt wat er wordt gedaan, doet wat er wordt beloofd en laat zien dat men doet wat men beloofd.

Service
Anoniem
21/12/2017
8

Prima service

Service
A.peters (Dronten)
20/12/2017
8

Goede communicatie, goede uitleg, vriendelijk ontvangst, gaan netjes met je auto om, prijs word van te voren besproken, zo ook de dingen die gedaan moeten worden.Vervangend vervoer mogelijkGoede wachtruimteGewoon personeel, niet van die gladde gasten in strak pak die soms niet eens weten waar ze het over hebben.

Service
C.A. van der Velden
12/12/2017
9

ben goed geholpen

Service
Hetty Koopman (Kampen)
06/12/2017
8

Vriendelijk en netjes behandeld. Er hangt een prettige sfeer. 1ste keer voor mij maar 1ste indruk is goed. Zeer tevreden

Service
John Jansen (Dronten)
29/11/2017
9

Goede service, doen wat ze beloven, ook als ik onverwacht kom, zoals op zaterdagmorgen wordt alles gedaan om mij te helpen

Service
A van Loon (Dronten )
15/11/2017
8

Het had een 10 kunnen zijn als men had gebeld dat de auto klaar was En dat was men vergeten

Service
Dhr R Wemmenhove (Biddinghuizen)
01/11/2017
7

Wij hebben geen problemen met onderhoud of bediening.

Service
Rinus van der Leek (Swifterbant)
16/10/2017
10

Zoals ik al beordeelde vriendelijk en bekwaam personeel.

Verkoop
Anoniem
27/09/2017
9

Vaker auto's gekocht bij verkoper. Altijd betrouwbaar en eerlijk

Verkoop
Harm Bos (Biddinghuizen)
14/09/2017
9

vlot geholpen steeds

Verkoop
Rick Wilderdijk (Kampen)
06/09/2017
9

Kleinschalig en zeer klantvriendelijk. Verder zeer gastvrij

Service
Anoniem
31/08/2017
10

nette correcte behandeling vriendelijk personeel

Service
Anoniem
16/08/2017
9

altijd correct en goed behandeld

Service
W.Teseling
09/08/2017
10

Vragen worden beantwoord en men neemt de tijd voor je.Reparatie of controle worden correct uitgevoerd en vooraf krijgt men een prijsopgave.

Verkoop
Anoniem
08/08/2017
9

soepel en laagdrempelig

Service
j.potters (swifterbant)
02/08/2017
9

altijd vriendelijk en prima geholpen

Service
M.C.Taal (Dronten)
02/08/2017
10

Betrouwbaar, vakkundig en ze doen wat ze zeggen.

Verkoop
Dhr. M.Opschoor (Dronten)
20/07/2017
10

Zoals in vorige vragen is geantwoord,Vriendelijke mensen en kennis van hun product.
Anders zou ik al eerder voor een ander merk gekozen hebben

Service
F. van Nes
12/07/2017
10

Goed advies, komen altijd gemaakte afspraken na. Zeer vriendelijk en kundig personeel. Wanneer achteraf een keer iets speelt, wordt dit volledig opgelost. Kortom zeer betrouwbaar en dat is heel prettig.

Verkoop
Anoniem
30/06/2017
10

Goede service en aardige mensen

Service
Anoniem
21/06/2017
8

Vriendelijke medewerkers , geen ".moeilijk gedoe" en oplossingsgericht.
De koffiehoek zou wel een opfrisbeurt beurtje kunnen gebruiken

Service
Anoniem
24/05/2017
8

Een 8 is voor mij een heel goede waardering!

Verkoop
Anoniem
19/05/2017
8

Goede inruilprijs

Service
Betty Schouwenaar (Dronten)
03/05/2017
10

Toyota-dealer Jacob Schaap ISS een goede garage. Met vragen kun je er altijd terecht. Ze geven goede uitleg wat bij een onderhoudsbeurt en bellen van tevoren op als er iets extra,s bij komt.

Service
Anoniem
19/04/2017
9

Snelle, vakkundige en heldere service!

Service
Hein Blankers (Dronten)
19/04/2017
9

De garage is kleinschalig met vriendelijk en bekwaam personeel.

Service
HJ Rodenhuis (Zeewolde)
05/04/2017
8

Het is een kleine, attente dealervestiging. De klant kent men en ik ervaar het als een persoonlijke, maar wel op zakelijke basis, relatie.
Attent en klantgericht, incl meedenkend

Service
M.C.Taal (Dronten)
05/04/2017
10

Een betrouwbare en vakkundige autodealer is als een rots in de branding.

Service
Geert Schaaij (Dronten)
29/03/2017
10

De medewerkers van de garage zijn zeer vriendelijk en klantgericht. Ze geven tijdig en goede uitleg over wat er met de auto aan de hand is, wat eventuele kosten voor reparatie zijn. Werkzaamheden worden goed uitgevoerd. Geen geldklopperij, eerlijke communicatie. Wanneer er vragen zijn neemt men de tijd om uitleg te geven. Haal je de auto op na reparatie dan worden uitgevoerde werkzaamheden uitgelegd.

Service
Harrie Joesten (Dronten)
23/03/2017
10

Goede afspraken, goede voorlichting en prima service

Verkoop
TM Hetsen (Dronten)
23/03/2017
10

Klant vriendelijk.

Service
R.Heinsbroek (Dronten)
16/03/2017
8

Prettig geholpen. No nonsense bedrijf.

Verkoop
Anoniem
08/03/2017
9

Prima afhandeling van zaken.

Verkoop
Heer en mevrouw van Doornik (Lelystad )
01/03/2017
9

Sfeervolle toyota dealer met een prettige, persoonlijke benadering. Vriendelijke en zeer deskundige staf.

Service
Martin Duijkers (Dronten)
22/02/2017
10

Je wordt hier altijd correct geholpen. De monteurs zijn betrouwbaar en goed. Men denkt met je mee en is flexibel. Wat mij betreft een voorbeeldgarage.

Service
Kevin Mol (Dronten)
15/02/2017
9

Ik word er altijd goed en vriendelijk geholpen. Onderhoud wordt perfect uitgevoerd en er wordt altijd voorzien in passend vervangend vervoer.

Service
Peter Dekker (Dronten)
25/01/2017
9

Het is een "ouderwets" garagebedrijf waarbij informele contacten belangrijk zijn. De sfeer is prettig, afspraken worden nagekomen en als klant wordt je keurig te woord gestaan. Misschien is de entourage inmiddels wat oubollig te noemen, maar dat doet niet af aan de werkwijze en aanpak van de medewerkers. Kortom: een garage waar je met plezier klant bent en klant kunt blijven. En waar het natuurlijk echt om gaat: je auto is in goede en vertrouwde handen!

Service
Donald Hitz (Dronten)
21/12/2016
10

Vriendelijk en professioneel personeel. Er wordt met de klant meegedacht. In mijn geval heeft men zich iedere keer aan de afspraken gehouden.

Service
Anoniem
07/12/2016
9

Terzake kundig. Denken mee. Persoonlijke service en benadering.

Service
Anoniem
26/10/2016
9

De behandeling is altijd correct en ter zake dienend.

Service
mevr. Yvonne.Serpenti-Woerlee (Dronten)
14/09/2016
9

het is een mooi cijfer, dat verdienen ze.

Service
Drent (Biddinghuizen)
12/09/2016
10

Zeer klantvriendelijk personeel, deskundig, afspraken worden nagekomen. Bij onderhoud duidelijke prijsopgaaf vooraf.

Service
D.van den Belt. (Kampen)
18/08/2016
9

Voor de bediening en vakwerk.

Service
Anoniem
14/07/2016
7

Je wordt goed en kordaat geholpen, je krijgt kwaliteit maar het is dan ook wel ietsje duurder dan een normale garage. Vandaar de 7.

Service
Hr. W Teseling (Elburg )
13/07/2016
10

Zeer vriendelijke ontvangst en de aandachtspunetn van de klant worden goed meegenomen

Service
Mevr, van der Vring - Meulstee (Dronten)
27/06/2016
8

betrouwbaar, goede afspraken, doen iets extra bv. bandenspanning

Verkoop
A.peters (Dronten)
23/06/2016
9

Personeel dat hier werkt zijn leuke spontane verkopers met een dosis humor. Niet van die gladde strak in pak.
Pluspunten:
Vriendelijke ontvangst
Deskundigheid
Ook na de aankoop blijven ze voor je klaar staan indien nodig
Tijd die er voor je genomen word
Geduld
Niet opdringerig
Goede uitleg, weten waar ze het over hebben.

Service
Anoniem
20/05/2016
8

Omdat het goed was

Service
J. Weij (Aardenburg)
18/05/2016
10

Prettige en persoonlijke benadering.

Service
Donald Hitz (Dront)
11/05/2016
8

Een 8 lijkt mij voor het eerste bezoek prima. Mochten na volgende beurten de ervaringen positief blijven, dan zal ik hogere waarderingen geven.

Service
Anoniem
04/05/2016
8

Dealer komt afspraken na en is vriendelijk.

Service
Anoniem
04/05/2016
9

Uitstekend & klantvriendelijk service.

Service
Dhr Kaspers (Kampen)
29/04/2016
8

Over algemeen tevreden over de uitstraling en de vriendelijk waarmee je wordt geholpen bij autobedrijf Toyota Jacob Schaap.

Service
Anoniem
20/04/2016
10

Al jaren lang een prima service gekregen bij zowel de verkoop, receptie en werkplaats.
Ik beveel iedereen een Toy Auto aan

Service
de heer M.C. Taal (Dronten)
20/04/2016
10

Als a-technicus ben ik volledig afhankelijk van het advies van de dealer. Ben nog nooit teleurgesteld in deze dealer, deze dealer heeft mijn vertrouwen en ik zal deze bij anderen zonder enig voorbehoud kunnen aanbevelen.

Service
Ron Wolff (Dronten)
20/04/2016
8

Kleine Toyota dealer met vriendelijke monteurs en verkoper.

Service
Siebren Hofstra (Kampen )
24/03/2016
8

ontvangst vriendelijk ,niet moeilijk doen over kleine dingen , gelijk de koe bij de horens pakken prima service tot nu toe

Service
R. Bune (Lelystad)
09/03/2016
8

Vriendelijke mensen, goede service

Service
j.c.p.potters (SWIFTERBANT)
24/02/2016
9

ik heb de derde prius en rij van 1970 toyota

Service
peter mast ( west terschelling)
24/02/2016
7

7 is voldoende men zelf aan werken naar een 10.

Service
E Roozeboom- van't Goor (Dronten)
17/02/2016
9

Ben erg tevreden, en dan is het voor mij goed,

Service
Anoniem
10/02/2016
8

Goede service

Service
Anoniem
27/01/2016
9

Voor mij zijn ze vriendelijk en altijd bereid uitleg te geven. Altijd wilt u koffie ? Of leen fiets of eventueel leenauto. Dus top

Service
Anoniem
06/01/2016
0

Ze zijn er vanuit gegaan dat ik genoeg geld heb. Ze hebben me niet laten weten dat het moeilijk was het probleem te vinden. ze hebben niet gebeld dat de auto alweer klaar stond. Ik kreeg het gevoel dat ze makkelijk geld aan me wilde verdienen, door te zeggen dat het duurste onderdeel van de auto vervangen moest worden. Ik vind het merkwaardig dat ik 4 a 5 honderd euro zou moeten betalen voor een halve dag werk, terwijl het probleem niet opgelost is.

Service
Anoniem
06/01/2016
8

Prima geholpen. Prima service voor een prima prijs.

Service
Mw. Y. Bruggink-van Zoelen (Dronten)
06/01/2016
9

Goede service, klantvriendelijk, staan klaar voor je. Helpen waaze kunnen. Kortom Superbedrijf.

Verkoop
Anoniem
23/12/2015
10

door nette medewerker keurig alles uitgelegd

Service
Mevrouw H.J.Vermeer-Hesselink (Swifterbant)
23/12/2015
9

Ik ben al jaren heel tevreden over onze samenwerking.

Service
Gerard Ticheloven (Dronten)
09/12/2015
9

nooit geen problemen

Service
Dick Tolsma (Oldenzaal )
07/12/2015
8

Als vaste klant bij het Toyotabedrijf in Dronten vind ik de service, klantvriendelijkheid en de kwaliteit van onderhoud en verkoop prima.

Service
G.M. de Vries (Dronten)
26/11/2015
10

duidelijk, goed, betrouwbaar

Service
Anoniem
25/11/2015
7

Netjes geholpen, het zijn geen stuntprijzen maar je hebt wel een auto die het blijft doen.
Zelf afspraak inplannen op de website is wel fijn.

Service
JAN POTTERS (SWIFTERBANT)
25/11/2015
9

BEN MEER DAN 30 JAAR BIJ TOYOTA DUS TOT HEDEN GOED .

Service
Hein Blankers (Dronten)
19/11/2015
9

Goede persoonlijke benadering/
Auto wordt goed onderhouden, al jaren klachten vrij.
kleine zaken, zoals een kapotte lamp worden tussendoor snel verholpen.

Service
Ed Pieffers (Kampem)
18/11/2015
9

Goede service en klantgericht personeel!

Service
jw breas (emmeloord)
18/11/2015
10

super we konden de auto in emmeloord bij een medewerker en die heeft hem ook terug gebracht

Service
Dhr TM Hetsen (Dronten)
16/11/2015
10

Altijd geholpen en het zijn gemoedelijke mensen en ze laten zien dat ze blij zijn met hun werk.

Service
Ben Harzevoort (Emmeloord)
04/11/2015
8

vooral van de verkoper

Verkoop
Harm Bos (Biddinghuizen)
04/11/2015
6

geen ervaring

Service
De heer M.C.T aal (Dronten)
28/10/2015
9

Deze dealer ervaar als betrouwbaar, vakkundig, en met begrip voor de klant.

Verkoop
Tan R.W (Heerhugowaard)
28/10/2015
9

transparant, eerlijk en zorgvuldig, betrouwbaar en eerlijk

Service
Dhr.M.C.Taal (Dronten)
21/10/2015
9

vakkundig,correct, volgens afspraak, probleemloos

Service
M.Opschoor (Dronten)
17/09/2015
8

Als het gaat om de totale beoordeling over een aantal jaren, dan heeft dat te maken met de overdracht naar deze dealer.
In deze periode was er onzekerheid voor de toekomst als klant.
Er is ook een periode geweest met een bepaalde personeelsbezetting die minder prettig over is gekomen, dit is nu echter helemaal goed gekomen.

Service
Anoniem
11/09/2015
8

Correctheid

Service
Rinus van der Leek (Swifterbant)
11/09/2015
10

Al jaren lang een tevreden klant En bij inruil altijd een goede prijs.

Service
dj bruggink (dronten )
26/08/2015
9

de dealer helpt altijd netjes met problemen

Service
Jan Zwanepol (Kampen)
26/08/2015
10

Ik beoordeel de dealer met een 10 omdat ik van mening ben dat ik wordt behandeld zoals ik prettig vind.
Hulpvaardigheid
Vriendelijkheid
Kennis van zaken
voorlichting over wat er moet gebeuren en wat dat gaat kosten
Altijd aanbod vervangend vervoer etc.

Service
Anoniem
22/07/2015
9

Correcte behandeling

Service
Piet.van.Loveren (Biddinghuizen)
16/07/2015
10

omdat ik zeer tevreden ben

Service
Anoniem
25/06/2015
9

Goede service

Service
Peter (Huizen)
25/06/2015
8

Ik ben graag bereid om voor deze dealer meerdere malen per jaar vanuit het Gooi naar Dronten te reizen. Ik ben al sinds de afgelopen jaren met 2 auto's klant bij deze dealer en wordt altijd snel, vakkundig en eerlijk geholpen. Het is een kleine garage waar zonder poespas de werkzaamheden altijd goed worden uitgevoerd. Er kan altijd een leenauto worden geregeld en dat is in verband met mijn werk als projectmanager door heel Nederland erg fijn. Het is mooi om te zien dat er in deze tijd nog steeds autobedrijven zijn die zo met hun klanten en auto's om gaan. Ik wens dit mooie bedrijf veel succes toe !

Service
Yvonne Bruggink (Dronten)
25/06/2015
8

Vriendelijk, deskundig er zou alleen een stoel voor de wachtende klant moeten staan.

Service
Anoniem
24/06/2015
10

men is attent en voert geen onnodige handelingen uit

Verkoop
Anoniem
17/06/2015
8

Goeie service van de dealer duidelijke prijs berekeningen ook al laat je een 3e berekening maken is allemaal geen probleem. Al met Al goed en duidelijk geholpen door de Toyota dealer

Service
Jan Westendorp (Kampen)
20/05/2015
8

Ze doen het wel goed

Service
Anoniem
29/04/2015
8

Correcte bediening en afspraken worden nagekomen

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Ik heb geen negatieve ervaring, alleen maar positief. Ze nemen de tijd voor vragen en zijn vriendelijk.

Service
Bert van der Veldt (Lelystad)
29/04/2015
9

38 jaar vertrouwen en goede service

Service
Dhr. Kozijn
29/04/2015
9

De mensen zijn vakbekwaam en vriendelijk. Alles wordt van tevoren besproken en eventuele afspraken worden nagekomen.

Service
Dick Tolsma (Oldenzaal )
29/04/2015
8

Ik ben al vele jaren bekend met deze Toyotavestiging en ben zeer tevreden over de ontvangst, de behandeling als klant,
de uitvoering van gedane werkzaamheden en de redelijkheid (van beide kanten) bij inruil/aankoop van mijn auto.

Service
Fam. L.schouwenaar (Dronten)
29/04/2015
9

Een 10 is wat overdreven, een 9 voldoet ook vind ik.

Service
Anoniem
08/04/2015
10

Voor 't eerst na een lange periode van afwezigheid ben ik terug om nieuwe dealer met een eenvoudig opdracht uit te testen; voldoet aan verwachtingen tot in de puntjes. Ik zal zeker terug gaan voor onderhoud van beide auto's.

Service
Mevr. Dekker (Dronten)
01/04/2015
9

pro actief personeel, afspraken op maat, zeer servicegericht aanpak

Verkoop
TM Hetsen (Dronten)
25/03/2015
10

Je kan er altijd terecht en het is vriendelijk personeel. We zijn blij dat we een garage in Dronten hebben.

Service
Anoniem
18/03/2015
9

Deskundig klantgericht personeel.

Service
G.M. de Vries (Dronten)
11/03/2015
10

woord een woord, vertrouwen, goede prijs

Service
R.Heinsbroek (Dronten)
04/03/2015
8

Goed verder niks over te zeggen.

Service
J.Snippe (Dronten)
02/03/2015
10

Goede service!

Service
M. J. van Vliet (Dronten)
11/02/2015
10

De klantenbenadering en het nakomen van gemaakte afspraken, zijn voor mij doorslaggevend.

Service
Dhr. R.Lankamp (Dronten)
04/02/2015
9

kan mij goed voorlichten en kan met mijn wensen een goed product adviseren

Verkoop
Marco Oostrom (Dronten)
15/01/2015
10

Verstand van zaken, prettige verkoper, duidelijk

Service
Hein Blankers (Dronten)
08/12/2014
9

Goede, vertrouwde garage.
Goede service. Vriendelijk personeel

Service
Dhr. M.C.Taal (Dronten)
04/12/2014
8

Ontvangst ruimte is erg basic, maar de behandeling prima en betrouwbaar in de gemaakte afspraken.

Service
Anoniem
16/10/2014
10

vriendelijk, behulpzaam,duidelijk en goede service

Service
Anoniem
15/10/2014
8

deskundig en klantvriendelijk

Service
Gerard Boons (Dronten)
14/10/2014
7

onderhoud wordt - voor zover ik dat kan beoordelen - behoorlijk uitgevoerd. Nadat ik klachten had geuit over vreemd geluid bij het sturen, bleek het te gaan om speling op de stuurstang. Voor reparatie daarvan kreeg ik een offerte van ca. 700 euro !
Ik ben een zeer rustige automobilist en zou niet weten hoe ik speling op de stuurstang zou kunnen veroorzaken, al zou ik het willen ! Er is hier m.i. sprake van een constructiefout. De dealer zou contact met Toyota Nederland hebben moeten opnemen om dit mankement (productie-/constructiefout) gratis te verhelpen. Toyota gaat er prat op een zeer betrouwbaar product te zijn.
Dat dient dan ook in de praktijk te worden waargemaakt !

Service
Anoniem
08/10/2014
9

Je krijgt een goed gevoel bij een bezoek. Men kent je. Men behandelt je correct. Men is duidelijk en volledig. Men rekent reële prijzen.

Service
Anoniem
06/10/2014
8

correcte behandeling , de goede ontvangst, de totale uitvoering.

Service
Anoniem
25/09/2014
9

In het door mij gegeven cijfer is ook inbegrepen mijn tevredenheid over het merk Toyota alsmede over de importeur. Samen met de dealer kunnen zij zorgen voor een tevreden Toyota rijder, zelfs als de auto al enigszins bejaard is.
In en bij een gecompliceerd product als een auto passen geen zwakke schakels.
In een mondelinge toelichting zou misschien een iets hoger cijfer tot de mogelijkheden behoren.

Service
M.Opschoor (Dronten)
23/09/2014
8

Met de nieuwe receptiemedewerker is de klantgerichtheid een stuk verbeterd zo niet optimaal.

Service
Anoniem
10/09/2014
9

Gebeld voor een afspraak, was de zelfde week nog mogelijk. Prijsopgaven werd niet vermeld, factuur lag klaar bij de balie. € 280,00 vond ik aardig aan de prijs. Verzocht om bij de beurt de ruitenwisser te vervangen.
Is extra in rekening gebracht ! Verder vriendelijk te woord gestaan, kreeg een leenauto mee.
Service naar de klant dik in orde.

Verkoop
Anoniem
10/09/2014
9

Goede service

Service
Anoniem
10/09/2014
10

Goede service, behulpzaam, afspraken worden nagekomen.

Service
dirkjan bruggink (dronten)
01/09/2014
10

ik word er al jaren goed geholpen

Service
Anoniem
27/08/2014
8

Goede bediening vriendelijk personeel

Service
Arent Bruil (Dronten)
25/08/2014
8

betrouwbare dealer en goede monteurs eenvoudige werkplaats maar wel flexibel
eerlijke verkoper

Service
Paul Mentink (Dronten)
19/08/2014
9

De klantvriendelijkheid en de goede service

Service
Anoniem
12/08/2014
9

Vriendelijk,vakbekwaam

Verkoop
RON SLAGTER (AMSTERDAM)
23/07/2014
9

Klant vriendelijk,altijd bereid om mee te denken en ook uit te voeren ook als het druk is[indien mogelijk],houdt zich aan zijn woord, ,belangrijkste vertrouwen!!

Service
Anoniem
17/07/2014
8

Goed, Prettige en duidelijke service. Mogelijkheid voor een leenauto is erg prettig.

Service
piet.van.loveren (biddinghuizen)
08/07/2014
9

Word altijd correct behandeld.

Service
Anoniem
26/06/2014
9

de mensen denken met ons mee over de uit te voeren werkzaamheden
werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevooerd

Service
Anoniem
26/06/2014
8

Nu weer een prettige en betrouwbare garage

Verkoop
Frans (Biddinghuizen)
26/06/2014
10

Fijne dealer die door de kleine omvang van het bedrijf ons behandelt als mensen en niet als nummer. Het is nu de 7de toyota bij deze dealer vandaan dit zou nooit gebeuren als het niet beviel.

Service
Anoniem
16/06/2014
9

Prettige, betrouwbare garage.

Verkoop
Jan Westendorp (Kampen)
12/06/2014
8

Klantvriendelijk en duidelijk

Service
Van der Feen (Dronten)
12/06/2014
10

Uitstekende communicatie en dienstverlening.

Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.